Find vej

Schweizerhalle | Tønder Kulturhus ligger let tilgængeligt op ad Ribelandevej, der er en af de vigtigste tilkørselsveje mod det centrale Tønder.

Find vej med Google Maps

Parkering

Schweizerhalle | Tønder Kulturhus råder over et parkeringsområde med 46 pladser (heraf 3 handicappladser), der ligger lige ved siden af huset. Det er gratis at parkere på husets parkeringspladser.

Såfremt der ikke er flere ledige parkeringspladser hos os, henviser vi til en af Tønders største offentlige parkeringspladser, der ligger blot 900 meter væk fra Schweizerhalle | Tønder Kulturhus. Her er det også gratis at parkere.

Find vej til den offentlige parkeringsplads her

Offentlig transport

Ønsker du at tage bussen eller toget til et arrangement i Schweizerhalle | Tønder Kulturhus?
Huset ligger knap 1 kilometer fra Tønders centrale busstation, hvorfra du kan tage bussen til bl.a. Aabenraa, Haderslev, Løgumkloster og Højer. Derudover er der 1,3 kilometer mellem Schweizerhalle | Tønder Kulturhus og togstationen Tønder Nord. Her kan du tage toget mod Esbjerg i nord og Niebüll i syd.

Find busstationen og se de aktuelle køreplaner

Find togstationen og se de aktuelle køreplaner

Ankomst

Vi har to hovedindgange – én mod Ribelandevej og én mod parkeringspladsen ved husets sydlige side. Hvilken indgang, der bliver taget i brug, varierer fra arrangement til arrangement alt efter bl.a. antallet af solgte billetter. Når du ankommer til Schweizerhalle | Tønder Kulturhus, vil det fremgå af tydelig skiltning, hvilken indgang, der bliver brugt til det pågældende arrangement.

Billetter vises i døren ved ankomst til huset. Du behøver ikke at have din billet printet ud på forhånd, men kan sagtens fremvise den på mobil eller tablet i stedet.

Som udgangspunkt åbnes dørene 1 time før showstart til arrangementer hos os med mindre andet er angivet på billetten.
Er du i tvivl om, hvornår dørene åbner til et specifikt arrangement, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler vores gæster at komme i god tid, så der er mindre risiko for kødannelse ved indgangen, baren og toiletterne, og så alle kan nå at finde sig til rette i salen, inden showet starter. Mange af vores arrangementer er med unummererede pladser, og vi opfordrer især til at komme i god tid til disse arrangementer, hvis du har præferencer i forhold til, hvor i salen du gerne vil sidde.

Garderobe

Hvis du ikke ønsker at have dit overtøj med ind i salen, er du velkommen til at benytte de opstillede garderobestativer, der findes to steder i foyerområdet.
Garderobestativerne er ikke bemandede, og al brug af stativerne er derfor på eget ansvar.

Barsalg

Der er mulighed for at købe drikkevarer til absolut størstedelen af vores arrangementer. I de fleste tilfælde vil der være åbent for baren før showstart og i pausen. I enkelte tilfælde vil det også være muligt at købe drikkevarer under showet.
Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er barsalg til et specifikt arrangement.

Tilgængelighed

Schweizerhalle | Tønder Kulturhus bestræber sig på at være let at bevæge sig rundt i for alle.

Vi har 3 handicapparkeringspladser tæt på indgangen.
For kørestolsbrugere er det muligt tilgå den store sal på gulvplan såvel som foredragssalen. Vi har ikke faste handicappladser i salen, men kan fjerne det yderste sæde i stolerækkerne på gulvplan for at gøre plads til kørestolsbrugere. Har du, som kørestolsbruger, billet til et arrangement med unummererede pladser, hjælper vi gerne med på forhånd at reservere pladser til dig og dem, du følges med, hvis du kontakter os inden arrangementets afholdelse.

Har du et handicap, og har du behov for at tage en ledsager med? I langt de fleste tilfælde vil det være muligt gratis at medbringe en ledsager, når du har købt en billet til et arrangement hos os. Kontakt arrangøren af det specifikke arrangement for at høre om mulighederne og bestille billetter.

Teleslynge

Der er teleslynge i vores store sal.
Vi gøre opmærksom på, at der kan forekomme arrangementer, hvor teleslyngen er slået fra. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om teleslyngen er slået fra til et specifikt arrangement.

Mobiltelefoner

Vi opfordrer til, at vores gæster enten slukker deres mobiltelefoner, eller sætter dem på lydløs under arrangementer i Schweizerhalle | Tønder Kulturhus.

Til mange af vores arrangementer er det tilladt at tage billeder og video uden blitz. Ved arrangementer, hvor det ikke er tilladt, vil dette fremgå af skiltning.
Hvis du vælger at tage billeder eller video under et show, forventer vi, at dette bliver gjort på en måde, der ikke er til gene for hverken de optrædende eller de øvrige publikummer.

Refundering

Har du ikke mulighed for at deltage i et arrangement, du har billet til, eller ønsker du af andre årsager at refunderet din billet?
I Schweizerhalle | Tønder Kulturhus varierer det meget fra arrangement til arrangement, hvem der er arrangør, og dermed står med billetsalget. Derfor vil refunderingspolitikken også variere herefter. Vi anbefaler, at du henvender dig til arrangøren på det pågældende arrangement med alle spørgsmål vedrørende refundering. Arrangørens navn fremgår nederst på siden, når du klikker dig ind på en begivenhed på vores hjemmeside.
Er du i tvivl om arrangøren på et specifikt arrangement, er du velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig i den rigtige retning.

Spisning

Der er ikke en restaurant, café eller lignende i Schweizerhalle | Tønder Kulturhus.
Såfremt du ønsker at spise ude i forbindelse med, at du skal til et arrangement hos os, opfordrer vi til besøge et af de mange spisesteder, der ligger centralt i Tønder. Huset er placeret 1,1 kilometer fra Tønders centrale torv, hvorfra der ikke er langt til et bredt udvalg af forskellige spisesteder.

Find vej til Torvet

Se oversigt over spisesteder i og omkring Tønder

Overnatning

Hvis du har behov for at overnatte i Tønder i forbindelse med et arrangement i Schweizerhalle | Tønder Kulturhus, findes der flere forskellige hoteller og andre overnatningsmuligheder i og omkring byen.

Se oversigt over overnatningsmuligheder i og omkring Tønder

_________________________________________________________________________________________

 

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Du er altid velkommen til at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål.

KONTAKT OS

Mail: kulturhuset@toender.dk
Tlf.: 74 92 81 00

mandag – torsdag: 9 – 15
fredag: 9 – 13