Indlæser Begivenheder

Vitello – teater

25 marts kl. 17:00


Pris: 85kr

Vitello – teater

25 marts kl. 17:00


Pris: 85kr

AFLYST grundet covid-19 – vi undersøger, om det er muligt at finde en ny dato. Billetindehavere får besked pr. mail, når der er nyt.
____________________________________________________________________________________________

Kim Fupz Aakesons ”Vitello”-bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Bøgerne bruges flittigt i de første klasser i Folkeskolen – ligesom de er rigtig populære børnebøger på biblioteket og som højtlæsning hjemme.

Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen “Vitello” leder efter Vitello efter en far han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget – enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv.
En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. 8 af disse er med i teaterforestillingen.

Produceret af Louise Schow teater.

Medvirkende: Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Camilla Lohmann, Rasmus Haxen
Varighed: 70 min uden pause

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂

Detaljer

Dato:
25 marts
Tidspunkt:
17:00
Pris:
85kr
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tønder Teaterforening
Hjemmeside:
teatersyd.dk