Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UGE17 – Workshop

2 februar kl. 16:30 - 19:00


Pris: Gratis

UGE17 – Workshop

2 februar kl. 16:30 - 19:00


Pris: Gratis

Lad os holde en fælles festuge for FN’s Verdensmål!

 

I UGE17 2023, vil vi holde en fælles festuge for FN’s Verdensmål, hvor hele Tønder Kommune inviteres til at være med til at sætte fokus på målene. Det kan være, at du allerede har en idé til et arrangement, en udstilling eller en anden form for markering af verdensmålene, som du gerne vil have med i programmet. Det kan også være, at du bare ved, at du gerne vil deltage, men at du har brug for hjælp til at finde ud af, hvordan det bedst giver mening for dig at være med.

Derfor inviterer Tønder Kommunes Biblioteker dig, din klasse, din boldklub, din spejdergruppe, din boligforening, din strikkeklub og alle midt imellem til en workshop om, hvordan vi kan markere UGE17.  Måske kender du allerede FN´s 17 Verdensmål, eller måske vil du gerne fremvise, hvordan netop I arbejder med bæredygtighed og verdensmål. Måske er du allerede fyldt med gode idéer, eller måske har du brug for hjælp med at få lige den helt rigtige idé. Uanset hvad så er der plads til alle.

Dagen handler om at gå i en fælles tænketank, omkring hvordan netop I kan markere ugen. Afviklingen af netop dit arrangement står du selv for, men bibliotekerne er med dig hele vejen som sparringspartner.

Vi håber, du har lyst til at være en del af UGE17!

 

Det praktiske:
Dørene åbner kl. 16. Der vil være kaffe og en sandwich til deltagere. Tilmelding skal ske senest mandag d. 30 januar. Ved tilmelding må du meget gerne angive, om du deltager som privatperson, forening eller noget helt tredje. 

Detaljer

Dato:
2 februar
Tidspunkt:
16:30 - 19:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Tønder Kommunes Biblioteker
Telefon:
74929840
Hjemmeside:
tbib.dk