Indlæser Begivenheder

Tønder Festival Circle: Folk Spot // Mary Gauthier // Watkins Family Hour

26 august kl. 18:00


Pris: kr450

Tønder Festival Circle: Folk Spot // Mary Gauthier // Watkins Family Hour

26 august kl. 18:00


Pris: kr450

Tønder Festival Circle præsenterer: koncertrække på Schweizerhalle – Tønder Kulturhus. Vær med til at slå ring om Tønder Festival i perioden 20. – 29. august.

Aftenens program består af Folk Spot, Mary Gauthier og Watkins Family Hour.

Folk Spot Denmark 2021 (DK)

Folk Spot Danmark har siden 2012 været et fast indslag på Tønder Festival, og selvom der ikke bliver en festival i år, bliver publikum ikke snydt. Otte nyere nordiske folk- og rootsnavne spiller showcasekoncerter for internationale branchefolk og det altid veloplagte publikum i Tønder. Folk Spot Denmark er samarbejde mellem Tønder Festival og SPOT Festival. Målet med Folk Spot Denmark er at øge kendskabet til dansk folk- og rootsmusik i udlandet. Navnene de på otte bands/solister bliver offentliggjort senere.

Mary Gauthier (USA)

Gensyn med den amerikanske sangskriver Mary Gauthier, der evner at skabe nærvær og intens formidling med sine lavmælte episke sange og fortællinger. Mary Gauthier er født i 1962 i New Orleans. Hun debuterede i 1997 med albummet ”Dixie Kitchen” og har siden skabt sig et navn som en af USA’s stærkeste og mest personlige sangskrivere. Med på scenen i Schweizerhalle er violinisten Michele Gazich.

Watkins Family Hour (USA)

De skulle have været her i 2020, og nu kan de opleves i Tønder. Watkins Family Hour består af søskendeparret Sara og Sean Watkins. I 2015 udkom albummet “Watkins Family Hour” som bestod af en række fortolkninger af andres sange, som Dylans “Going, Going, Gone” og Grateful Deads “Brokedown Palace”. I foråret 2020 udkom “Brother Sister”, hvor Sara og Sean selv har skrevet alt materiale

 

Koncerten starter kl. 18.00 – døre 17.00

På grund af restriktioner skal billetter købes af minimum to stk. pr. ordre. Der er et begrænset antal billetter.

Billetpris: 450,- + gebyr

Detaljer

Dato:
26 august
Tidspunkt:
18:00
Pris:
kr450

Arrangør

Tønder Festival
Hjemmeside:
tf.dk