Indlæser Begivenheder

Tønder Festival Circle: Calby // Dorte Gerlach

21 august kl. 19:30


Pris: kr450

Tønder Festival Circle: Calby // Dorte Gerlach

21 august kl. 19:30


Pris: kr450

Tønder Festival Circle præsenterer: Koncertrække på Schweizerhalle – Tønder Kulturhus.
Vær med til at slå ring om Tønder Festival i perioden 20. – 29. august.

Aftenens program den 21. august består af Calby og Dorte Gerlach.

Calby (DK)

Calby befinder sig i et sted mellem soul, pop, indierock og americana. Manden bag Calby er sanger, sangskriver og producer Mik Thybo, som har mere end15 års erfaring både som sangskriver og producer. Han har tidligere udgivet i sit eget navn og produceret for andre kunstnere. Calby debuterede live i 2019, og debutalbummet “Burnout” er udgivet i maj 2021. Calby optræder med band.

Dorthe Gerlach (DK)

De senere år har sangskriveren og sangerinden Dorthe Gerlach arbejdet både som solist og i duoen Hush. Publikum i Tønder har oplevet Dorthe Gerlach adskillige gange, og nu er hun tilbage sammen med sit band og med EP’en “Krigerhjerte” (april 2021) på gaden. Som solokunstner har Dorthe Gerlach udover sine udgivelser og turneer også gjort sig bemærket i programmet Toppen af Poppen på TV2.

Koncerten starter kl. 19.30 – døre 18.30

På grund af restriktioner skal billetter købes af minimum to stk. pr. ordre. Dette så vi kan lukke så mange ind som muligt. Der er et begrænset antal billetter.

Har du brug for en ledsagerbillet kontakt da Tønder Festival på info@tf.dk. Der er et begrænset antal ledsagerbilletter!

Detaljer

Dato:
21 august
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr450

Arrangør

Tønder Festival
Hjemmeside:
tf.dk