Indlæser Begivenheder

Tilbage Til Højskolen – teater

30 marts kl. 19:30


Pris: kr100 – kr150

Tilbage Til Højskolen – teater

30 marts kl. 19:30


Pris: kr100 – kr150

Teatergrad kommer til Tønder med endnu en spændende koncertforestilling, når vi vender “Tilbage til Højskolen”

 

En gruppe tidligere højskoleelever har dannet et band, som de rejser landet rundt med. De spiller på højskoler til morgensamling, til temaaftener og afslutningsfester. Under koncerterne dykker de ned i fortællinger fra højskoletiden og hyldes for deres evne til at skabe levende fællesskaber, hvor end de kommer.

I aften skal de spille på deres gamle højskole og de har glædet sig til en aften med rendyrket nostalgi, musik, fællesskab og kærlighed, men meget er sket siden deres egne glade højskoledage. Både for vores tre hovedpersoner, for højskolebevægelsen og ikke mindst for samfundet:

Har det demokratiske og fællesskabende projekt på højskolerne efterhånden udviklet sig til et personligt realiseringsprojekt for velbemidlede unge, der tumler rundt i livet? Har højskoleånden overlevet sig eller er den fortsat en forudsætning for hele den danske samfundsmodel?

Reunion-koncerten bliver til en tidslomme, hvor minderne og følelserne får frit spil. Musikken og minderne fra en ungdom, der er forsvundet. Drømme, idealer og visioner der er opnået eller forfejlet. Gamle venskaber blander sig med fjendskaber i det mikrokosmos hvor danske unge har samlet sig og udviklet sig gennem de seneste 150 år.

”Tilbage til Højskolen” er ny dansk musikdramatik om ungdommens store tematikker, og musikalske favntag med livet. Vi får et kærligt gensyn med sange fra ungdoms- og højskoletid i nye fortolkninger, og bud på morgendagens højskolesange. Støv sangbogen af, kom med til morgensamling og stå side om side med dine allerbedste venner.

 

På + Bag scenen

Medvirkende: Thomas Knuth-Winterfeldt, Marie Louise Von Bülow, Christine Worre Kann

Dramatiker: Julie Glargaard,
Instruktør: Rolf Hansen
Scenograf: Nikolaj Trap
komponist/arrangør: Marie Louise Von Bülow

 

Varighed: ca. 80 min.

Detaljer

Dato:
30 marts
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr100 – kr150