The Rolling Stones Classic’s – koncert

The Rolling Stones Classic’s – koncert

9 oktober, 2021 kl. 20:00

Pris: kr275

Stjernebesat hyldestkoncert for et af verdens største rockbands

Efter de sidste to års succeser med først Woodstock i 2019, og The Beatles – Final Albums i 2020, har Copenhagen Guitar Show og Marsk Music besluttet at fejre et af rockens allerstørste ikoner – The Rolling Stones.
I netop 2021 er der en helt specielt grund til det.
Det er med stor og dyb respekt hyldestbandets solister og musikere går til opgaven, men også gennemsyret af en lyst til at give deres personlige bud på den udødelige musik fra “The World’s Greatest Rock ‘N’ Roll Band”

1961 – 2021
Den 17. oktober i 2021 er det præcist 60 år siden de to unge englændere, Michael Philip Jagger og Keith Richards i 1961 mødte hinanden første gang. Det skete på perron to på jernbanestationen i Dartford, Kent, England. Et historisk møde der resulterede i den senere dannelse af The Rolling Stones. Et af historiens allerstørste rockbands.
De øvrige medlemmer Brian Jones, Bill Wymann og Charlie Watts kom hurtigt til, og indtil sin tidlige død var det multiinstrumentalisten Brian
Jones, der var den drivende bluesinspirerede musikalske kraft i gruppens første år.
The Rolling Stones har siden de blev dannet i starten af 1960’erne haft status som ‘Bad Boys’ og det image har aldrig sluppet dem. Selvom alle medlemmer nu nærmer sig plejehjemsalderen er de stadig indbegrebet af alle myter omkring ‘rock n‘ roll’.
Keith Richards lettere udisciplinerede simple riffbaserede guitarspil er rygraden i gruppens musik. En lang række rockklassikere som Satisfaction, Honky Tonk Woman, Jumpin’ Jack Flash m.fl. har givet Keith Richard tilnavnet “The Human Riff”. Når man tilsætter Mick Jaggers hyper-energiske sceneoptræden bliver det en cocktail der tilsyneladende er uden alder.
The Rolling Stones er “Rock ‘N’ Roll.

Koncertens karismatiske solister:
Bjørn Fjæstad – Musiker, komponist, sanger og autodidakt skuespiller
Bobo Moreno – Debuterede i 1988. Bobo Moreno er kendt for legende, overskudsfyldt sang
Jimmy Jørgensen – Sanger, sangskriver og skuespiller
Mathilde Falch – Har siden 2009 turneret Danmark rundt både som solist, og med sit band
Tracii Guns – Sammen med Axl Rose stifter af bandet Guns N’ Roses i 1985. Guitarist

Et backing band i absolut topklasse:
Kennet Lauridsen – guitar, kor, kapelmester
Søren Møller – tangenter
Frederik Damgaard – bas
Adam WInberd – trommer
Silje Holtan – kor, percussion, tangenter