Indlæser Begivenheder

The Consolation – koncert

11 september kl. 20:00


Pris: kr110

The Consolation – koncert

11 september kl. 20:00


Pris: kr110

NY DATO: 11.09.21 (flyttet fra d. 04.04.20 og d. 06.03.21) – billetter gælder til ny dato

____________________________________________________________________________________________

Københavnske The Consolation indtager dette forår landevejen og de danske spillesteder, med deres stærkt melodiøse og radiovenlige americana-musik. Bandet, som for et lille år siden udgav deres roste debutalbum, har siden da nydt solid airplay på P4 og P5 med singlerne “Portland Girl” og “Manitoba”. Blandt andet med skulderklap fra radioguru Alex Nyborg Madsen. Stilen er en smittende blanding af country, blues og folk rock, hvor den gode melodi, de autentiske arrangementer og forsanger Nis Gaardes umiskendelige og følsomt dybe vokal, er i centrum for udtrykket. Et udtryk og en sound, som ikke hidtil er hørt udført her til lands, med samme smagfulde balance imellem originalitet og stilbevidsthed. Musikken vækker mindelser til tidløse navne som Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan, The Band, The Eagles og Tom Petty, men med et distinkt nordisk præg, som gør The Consolation til sit eget. Bandet, der desuden består af Uffe Nørtoft (pedalsteel guitar), Jacob Svensson (bas), Sven Busck (trommer) og Thomas Støtt (guitar), har således på kort tid fundet vej til den håndspillede musiks danske publikum. Drengene er i topform og glæder sig helt enormt til at komme ud og møde landets musikelskere!

Det bliver The Consolations første koncert i Tønder, når d’herrer gæster Schweizerhalle, og bandet lover et medrivende show, hvor der vil være noget for både hjerter, hjerner og dansefødder.

____________________________________________________________________________________________

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand.
Vores gæster skal medbringe gyldigt coronapas på telefon, tablet eller udprintet. Coronapas tjekkes af personale ved ankomst til huset.
Børn under 15 skal ikke fremvise coronapas. 

Detaljer

Dato:
11 september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr110