Indlæser Begivenheder

Stine Pilgaard – foredrag

9 marts kl. 19:00


Pris: kr100

Stine Pilgaard – foredrag

9 marts kl. 19:00


Pris: kr100

Mød forfatteren bag bestselleren ‘Meter i sekundet’

Stine Pilgaard nyeste bog ‘Meter i sekundet’ har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne med storm. Siden udgivelsen har det regnet ned over bogen med roser, stjerner, hjerter og senest også boghandlernes store bogpris, De Gyldne Laurbær 2021, og vi forstår det godt: Stine Pilgaard skriver med samme humor og klogskab som i sine tidligere romaner, og hun har siden debuten ‘Min mor siger’ fra 2012 og ‘Lejlighedssange’ fra 2015 forfinet sin karakteristiske tone og stil. I ‘Meter i sekundet’ er hun, om muligt, endnu skarpere end tidligere!

Uanset om du er mangeårig Pilgaard-fan eller endnu har til gode at opdage, hvilken fantasifuldhed, formfuldendt fart og sproglig opmærksomhed, Pilgaard skriver sine romaner med, er hendes nyeste bog ‘Meter i sekundet’ med sikkerhed noget for dig.

En af højskolesangene fra ‘Meter i sekundet’ er blevet optaget i den 19. udgave af højskolesangbogen. I efteråret 2021 udkom Stine med bogen ‘De Korte Sætningers Land’ med en masse nye højskolesange, som Katrine Muff Enevoldsen har lavet smukke melodier til.

Detaljer

Dato:
9 marts
Tidspunkt:
19:00
Pris:
kr100

Arrangør

Tønder Kommunes Biblioteker
Telefon:
74929840
Hjemmeside:
tbib.dk