Indlæser Begivenheder

Smukke Møller – koncert

12 september kl. 20:00


Pris: 195kr.

Smukke Møller – koncert

12 september kl. 20:00


Pris: 195kr.
Gasolin’/Larsen Tribute Smukke Møller gæster igen Schweizerhalle. Sidste år var det en forrygende succes, og i 2020 fortsætter orkesteret hvor det slap i efteråret 2019 – Med blæsergruppe, og verdens bedste kor: Publikum!
Så spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.
Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”
Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med dyb indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!

Detaljer

Dato:
12 september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
195kr.