Indlæser Begivenheder

Sko/Torp Trio – Koncert

13 marts kl. 20:00


Pris: kr280

Sko/Torp Trio – Koncert

13 marts kl. 20:00


Pris: kr280

I kølvandet på en succesfuld og næsten udsolgt 30-års jubilæumsturné for albummet ’A Long Lonely Night’ fortsætter Sko/Torp deres færd ud på de danske landeveje i 2021.

Den 13. marts 2021 besøger de Tønder Kulturhus og legendariske Schweizerhalle med guitaristen Morten Woods som musikalsk assistance. Til koncerten kan du genopleve bandets kæmpehits som ’Familiar Roads’, ’Glorious Days’ og naturligvis ’A Long Lonely Night’.

Sko/Torp er gennem tiden blevet kendt for deres humor, selvironi og finurlige anekdoter mellem numrene, for nærværet med publikum, og for deres helt igennem grænseløse talent for at producere og levere skæppeskøn popmusik – indimellem blandet med lidt blues. Sådan går det, når man er et af Danmarks mest turnerende bands.

Schweizerhalle er ingen undtagelse, og duoen glæder sig til at spille deres, med bandets egne ord, ’gamle lort’ for det Tønderske publikum.

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂