Sko/Torp Trio – koncert

1 oktober kl. 20:00

Pris: kr280

NY DATO: udsat fra d. 13.03.21 – billetter gælder til ny dato

I kølvandet på en succesfuld og næsten udsolgt 30-års jubilæumsturné for albummet ’A Long Lonely Night’ fortsætter Sko/Torp deres færd ud på de danske landeveje i 2021.

Den 01. oktober 2021 besøger de legendariske Schweizerhalle med guitaristen Morten Woods som musikalsk assistance. Til koncerten kan du genopleve bandets kæmpehits som ’Familiar Roads’, ’Glorious Days’ og naturligvis ’A Long Lonely Night’.

Sko/Torp er gennem tiden blevet kendt for deres humor, selvironi og finurlige anekdoter mellem numrene, for nærværet med publikum, og for deres helt igennem grænseløse talent for at producere og levere skæppeskøn popmusik – indimellem blandet med lidt blues. Sådan går det, når man er et af Danmarks mest turnerende bands.

Schweizerhalle er ingen undtagelse, og duoen glæder sig til at spille deres, med bandets egne ord, ’gamle lort’ for det Tønderske publikum.

____________________________________________________________________________________________

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand.
Vores gæster skal medbringe gyldigt coronapas på telefon, tablet eller udprintet. Coronapas tjekkes af personale ved ankomst til huset.
Børn under 15 skal ikke fremvise coronapas.