Indlæser Begivenheder

Skatteøen – teater

1 februar, 2024 kl. 18:00


Pris: kr135 – kr210

Skatteøen – teater

1 februar, 2024 kl. 18:00


Pris: kr135 – kr210

Alletiders musical for hele familien

 

Årets store familieforestilling fra Folketeatret i denne sæson er Sebastians Skatteøen.

Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Skatteøen er en sand klassiker og sange som ”Sørøversangen”, ”Hispaniola”, ”Ostesangen” og ”Fuld af nattens stjerner” har gjort forestillingen udødelig. I forestillingen kan du selvfølgelig høre alle de kendte sange og nyde de mange medvirkende.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt!

Medvirkende: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland,Christian Mosbæk, Sofie Stougaard,Morten Lützhøft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen, Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Faartoft, Maria Corydon og Mathias Sprogøe Flitting.

Varighed: ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause

Anbefales fra 6 år og op

Detaljer

Dato:
1 februar, 2024
Tidspunkt:
18:00
Pris:
kr135 – kr210