Indlæser Begivenheder

Tønder Festival Circle: Sharon Shannon // Fara

20 august kl. 19:30


Pris: kr450

Tønder Festival Circle: Sharon Shannon // Fara

20 august kl. 19:30


Pris: kr450

Tønder Festival Circle præsenterer: koncertrække på Schweizerhalle – Tønder Kulturhus.
Vær med til at slå ring om Tønder Festival i perioden 20. – 29. august.

Aftenens program består af Sharon Shannon og Fara.

Sharon Shannon (IRL)

Irland har meget at være stolt af, og Sharon Shannon er afgjort et af de navne, der gør den traditionelle irske musik ære. Sharon Shannon, årgang 1968, er kendt som en særdeles glimrende accordion-spiller og violinist. I 1989 kom hun med i gruppen The Waterboys, og i 1991 udgav hun soloalbummet ”Sharon Shannon”. Et album, der endte med at blive det bedst sælgende album med traditionel irsk musik udgivet i Irland. Seneste album er ”The Reckoning” fra 2020.

Fara (SCO)

Gruppen Fara kommer fra Kirkwall på Orkneyøerne og blev dannet i 2014 som kvintet. I dag er Fara en kvartet og består af de tre kvindelige violinister Kristan Harvey, Jeana Leslie og Catriona Price samt pianisten Rory Matheson, som kommer fra den skotske nordvestkyst. Fara er et friskt og gennemmusikalsk bud på skotsk folkemusik med særlig vægt på musikken fra Orkney. Fara har besøgt Tønder Festival i 2015 og 2017.

 

Koncerten starter kl. 19.30 – døre 18.30

På grund af restriktioner skal billetter købes af minimum to stk. pr. ordre. Dette så vi kan lukke så mange ind som muligt.

Har du brug for en ledsagerbillet kontakt da Tønder Festival på info@tf.dk. Der er et begrænset antal ledsagerbilletter!

Detaljer

Dato:
20 august
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr450

Arrangør

Tønder Festival
Hjemmeside:
tf.dk