Indlæser Begivenheder

Robin Hood – teater

23 marts kl. 18:00


Pris: kr135 – kr210

Robin Hood – teater

23 marts kl. 18:00


Pris: kr135 – kr210

AFLYST grundet covid-19 – vi undersøger, om det er muligt at finde en ny dato. Billetindehavere får besked pr. mail, når der er nyt.

UDSOLGT

___________________________________________________________________________________________

Årets store familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker er også med: Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, der er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden er vi ilde stedt.

Medvirkende: Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting.

Fra 6 år.

___________________________________________________________________________________________

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads.

Detaljer

Dato:
23 marts
Tidspunkt:
18:00
Pris:
kr135 – kr210
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tønder Teaterforening
Hjemmeside:
teatersyd.dk