Indlæser Begivenheder

Rasmus Nøhr – koncert

25 juni kl. 20:00


Pris: kr175

Rasmus Nøhr – koncert

25 juni kl. 20:00


Pris: kr175

Intimkoncert med Rasmus Nøhr-trio i Schweizerhalle!

Glæd jer til intimkoncert med de skønne sange, vi alle kender fra Rasmus Nøhr. Sommer i Europa, Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her, Sød Musik og mange flere. Siden sin debut i 2004, har Rasmus Nøhr lavet 6 dansksprogede popskiver, samt spillet og sunget på et hav af musikscener, festivaler og koncerthuse i hele Danmark.

”Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture, eller sidder med guitaren, og ryger min cigar. Jeg har for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere, i en skøn analog samhørighed. vi spilder rom på gulvet og påkalder vore forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. Jeg vil råde jer til, at bruge timerne før koncerten, med at mindes jeres kære, og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi… Jeg håber vi ses og god fornøjelse” – Rasmus Nøhr

Rasmus Nøhr Trio består af: Rasmus Nøhr: Sang & Guitar, Rune Harder Olesen: Cajon & Kor, Peter Kjøbsted: Bas & Kor

_______________________________________________________________________________________________

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand.
Vores gæster skal medbringe gyldigt coronapas på telefon, tablet eller udprintet. Coronapas tjekkes af personale ved ankomst til huset.
Børn under 15 skal ikke fremvise coronapas. 

Detaljer

Dato:
25 juni
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr175