Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Preben Elkjær – foredrag

21 september kl. 19:00


Pris: 259kr. – 309kr.

Preben Elkjær – foredrag

21 september kl. 19:00


Pris: 259kr. – 309kr.

AFLYST PGA. COVID-19 – Vi arbejder på en ny dato. Billetter gælder til ny dato.

BESKED FRA TIKKO:

Foredrag med Preben Elkjær i Tønder aflyses – vigtig info

Som arrangør følger vi selvfølgelig situationen omkring Coronavirus nøje og følger myndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlingsforbud og afstandskrav.

Det er derfor desværre ikke muligt at gennemføre foredraget med Preben Elkjær hos Schweizerhalle d. 21. september i Tønder. Det er både vi og Preben selvfølgelig rigtig ærgerlige over.

Vi afventer i disse dage en mere nøjagtigt udmelding fra myndighederne og parterne bag en revideret aftale for retningslinier for idræts- og kulturlivet for at kunne vide, om det giver mening at arrangere et nyt arrangement senere på året eller til næste år.

Pga. uvisheden om de nye retningslinier, ønsker vi ikke at planlægge et nyt arrangement, hvis vi så kort efter igen skal ulejlige dig med en aflysning eller flytning.  Du får derfor besked senest den 28. september, hvor vi forhåbentlig er blevet klogere. Du får naturligvis en mail igen, så snart vi ved mere.

DU HØRER FRA OS SNART IGEN

Du behøver ikke svare på denne mail, da vi som sagt følger op om kort tid med information om hvordan du skal forholde dig. Vigtigst for os lige nu er selvfølgelig at du ikke møder op næste uge. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse fuldstændigt, får du og alle billetkøbere naturligvis pengene retur med det samme. Men for nu, beder vi om maksimalt to ugers tålmodighed, indtil vi har en afklaring Tusind tak for tålmodigheden i denne mærkelige tid og beklager den sene udmelding. Vi vender snart tilbage.

Med venlig hilsen,

Tikko

_____________________________________

Mit liv som Elkjær

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og målkonge på det legendariske 80’er-landshold, og er for flere generationer af danskere et ikon!

På denne aften kommer du tættere på legenden Preben Elkjær i et underholdende og sjovt foredrag fyldt med anekdoter. Preben gennemgår sin lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80’er-landshold. Og så kommer han også ind på tiden efter: sin civile karriere inden for tv, forretningslivet og som fodboldkommentator.

Anekdoter, videoklip og mulighed for spørgsmål

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål.

Om Preben Elkjær – Danmarks målkonge nr. 1

Danskerne kender Preben Elkjær som landsholdets målkonge nr. 1 på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Holdet var utroligt populært og kendt for sin charmerende elegance, eksploderende angrebskraft og fodboldsangen Re-Sepp-ten. I dag fortæller Preben Elkjær ærligt og underholdende om sin karriere både på landsholdet og i store udenlandske klubber.

Preben Elkjær var en anderledes og modig angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed lavede mål, der brød med den gængse fodboldlærdom. Mod Belgien ved EM i 1984 scorede Elkjær eksempelvis efter en længere solo-dribletur fra midterlinjen. For Verona scorede han i strømpesokker i en turneringskamp, hvilket blandt andet var med til at sikre klubbens første og hidtil eneste mesterskab.

Foruden sin landsholdskarriere herhjemme spillede Preben Elkjær også i flere udenlandske klubber som FC Köln og Hellas Verona FC. I 1999 blev Preben Elkjær optaget i sportens Hall of Fame.

Detaljer

Dato:
21 september
Tidspunkt:
19:00
Pris:
259kr. – 309kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tikko
Hjemmeside:
www.tikko.dk