Popsi og Krelles sommercirkus – anden forestilling kl. 11.00

Popsi og Krelles sommercirkus – anden forestilling kl. 11.00

7 juni kl. 11:00

Pris: 95kr.

SÅ skal der synges, danses, trylles, sæbebobles og grines. SOMERCIRKUS kommer til byen! Juhuuuuu…

Med i prisen får alle børn et flot megakort (værdi 39,95 kr.). Popsi og Krelles Sommercirkus er tilpasset de allermindste fra 0-6 år (men tag endelig resten af familien med). Det plejer at være sjovt for alle 0-99.

Hvad skal der ske?

Vi åbner dørene 20 minutter før forestillingen starter.

Derefter spiller Popsi og Krelle cirkuskoncertshowet. Det varer 35-40 minutter. Dét er, hvad de mindste som regel kan klare.

Derefter deles der megapostkort ud (en gave fra Popsi og Krelle), som er lavet til jer til lejligheden. Tag det med hjem og brug det som samtalekort og genoplev sammen dagens oplevelser.

Tiden vil vise, hvor meget eller lidt vi må kramme. Vi går i hvert fald all in, så de små skønne guldklumper får en herlig oplevelse, fyldt med glæde.

Alt i alt vil I samlet være underholdt ca. 60 minutter plus ind/ud tid.

Billetter:

1 billet pr. hoved – både voksne og børn skal have billet (børn 0-10 måneder er gratis).

Du behøver ikke printe billetten ud og tage med. Du kan bare vise din bekræftelsesmail i døren på din telefon (dét er din billet). Vi har en liste over solgte billetter og krydser dig af.

Du kan selv annuller din billet op til 30 dage før arrangementet. Det gør du via et link, du får i bekræftelsesmailen. Skulle uheldet være ude, og du derefter ønsker at komme af med billetterne, så oplever vi, at det er nemt at afsætte dem til andre børnefamilier i ens eget netværk. Vil du bare ændre billetten, så køb først de nye billetter og annuller derefter de gamle. Vi har ikke kapacitet til at formidle videresalg.

Barne- og klapvogne, bleskift og parkering

Der er mulighed for parkering af barne- og klapvogne på eget ansvar.

Vi sætter en lille skifte ble-station op med vådservietter.

Alle de steder, vi spiller Sommercirkus, er der udmærket mulighed for parkering med bil.

Vi glæder os – af hele hjertet – til at spille Sommercirkus for og med jer!

Kærlig hilsen Popsi og Krelle

Dato: