Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oysterband – koncert

januar 31 Kl. 20:00

Pris: 300 kr

Oysterband – koncert

januar 31 Kl. 20:00

Pris: 300 kr

Oplev det ikoniske folk-rock band live

 

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock. De gør sig ikke i traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til “rødderne” skinner dog stadig igennem. “Rødderne” – og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock… uanset hvad vi kalder det, er det god musik!

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden 1976, og det er fuldt fortjent. De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet, når bandet spiller traditionelle sange blandet med egne (måske politiske) sange fra flere af gruppens medlemmer.

 

En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til!

 

Hvem er Oysterband?

Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80’ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band. Musikken trak dog alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folk-rock. Sammen med June Tabor har de bl.a. gjort rent bord ved BBC Folk Awards 2012, og vundet alle de fire kategorier, de var nomineret i, deriblandt den prestigefyldte “Best Album”, med albummet ”Ragged Kingdom”. Så de er “still going strong”.

Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.

Oysterband har udgivet 22 studie- og 5 livealbums samt et opsamlingsalbum. Hertil kommer over hundrede bidrag til kompilationer med andre kunstnere.

Besætningen har naturligvis skiftet i bandets snart 40 års levetid. Seneste ændring er, at Chopper (Ray Cooper) er gået solo efter 25 år med bandet. Han efterfølges af Al Scott.

John Jones: Sang og melodeon – Alan Prosser: Guitar, viola og sang – Ian Telfer: Violin, concertina og sang Pete Flood: Trommer – Al Scott: Bas