Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nils Villemoes – foredrag

5 oktober kl. 19:00


Pris: 269kr. – 319kr.

Nils Villemoes – foredrag

5 oktober kl. 19:00


Pris: 269kr. – 319kr.

NY DATO: d. 05.10.20 (flyttet fra d. 06.05.20) – billetter gælder til ny dato

Bøvl – fantastisk underholdende foredrag

Om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde – kort sagt BØVL!

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor –  for som han siger:

“Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Oplev en tour de force på en stand-up-agtigt aften med en af landets mest ikoniske foredragsholdere om ledelse.

På en aften med Nils vil du dog mest mærke hans fantastiske evne til – med masser af humor – at spidde samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt mange af de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat. Nils går kritisk til værks i forhold til ledelse, når han belyser, hvad god ledelse er, og hvorfor vi overhovedet har brug for god ledelse i organisationer.

Et enormt inspirerende og humoristisk foredrag – uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

Vi håber, at vi ses til et underholdende og alternativt ledelsesforedrag om sammenhængen mellem liv, leg og lyst, løn og ledelse, længsel og lediggang samt løgn og latin!

Detaljer

Dato:
5 oktober
Tidspunkt:
19:00
Pris:
269kr. – 319kr.

Arrangør

Tikko
Hjemmeside:
www.tikko.dk