Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mikkel Beha – foredrag

19 oktober kl. 19:00


Pris: 259kr – 299kr

Mikkel Beha – foredrag

19 oktober kl. 19:00


Pris: 259kr – 299kr

UDSAT – VI ARBEJDER PÅ NY DATO

BESKED FRA TIKKO:

Foredrag med Mikkel Beha i Tønder udskydes – ny dato på vej

Som arrangør følger vi selvfølgelig situationen omkring Coronavirus nøje og følger myndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlingsforbuddet.

Det er derfor desværre ikke muligt at gennemføre foredraget med Mikkel Beha den 19. oktober i Tønder, som derfor må udskydes. Det er både vi og Mikkel selvfølgelig rigtig ærgerlige over. Vi er lige nu i tæt dialog med både Mikkel og Schweizerhalle og arbejder på højtryk for at finde en ny dato istedet. Vi forventer at have den på plads senest i uge 43, og du får naturligvis en mail igen, så snart vi ved mere.

Du behøver ikke svare på denne mail, da vi som sagt følger op om kort tid med den nye dato og information om, hvordan du så skal forholde dig – både hvis du gerne vil overflytte din billet til den nye dato eller er forhindret. Tusind tak for tålmodigheden i denne mærkelige tid.

Vi beklager naturligvis ulejligheden og beder om forståelse for situationen. Også mange hilsner fra Mikkel. Vi vender snart tilbage.

 

På nye eventyr med sne, polarkulde og dyk i iskoldt vand!

Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I vinteren 2020 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et helt nyt foredrag om familiens nye køligere eventyr mod nord.

Mikkel og den hvide verden

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

“Mikkel var fantastisk. Hans fortællinger var fængende, rørende, sjove og ikke mindst personlige. Jeg er så glad for, at have været en del af denne skønne aften.”

Maj, tidligere gæst til et af Mikkels Tikko-foredrag

Nyt TV-program følger Beha-familiens rejse i de nordiske farvande

Vi er meget begejstrede over at kunne tilbyde vores gæster en unik mulighed for at få indblik i familien Behas  rejser mod nord, som også bliver til et helt nyt TV-format i stil med de populære Kurs mod fjerne kyster-programmer. I september 2018 sejlede familien fra Skagen mod Norge og fortøjrede Wallenberg i vestkystens smukke skærgård. Ombord på skibet er Mikkel, Marian, Theis og Ida, Emil, Louise og familiens næsten helt nye lille barnebarn.

Familiens drøm om en rejse mod nord er endelig en realitet, og nu kan du komme med 🙂

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂

Detaljer

Dato:
19 oktober
Tidspunkt:
19:00
Pris:
259kr – 299kr
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tikko
Hjemmeside:
www.tikko.dk