Indlæser Begivenheder

Midland South – Festival

26 marts, 2022 kl. 14:00


Pris: kr345

Midland South – Festival

26 marts, 2022 kl. 14:00


Pris: kr345

Midland SOUTH ’22 er nok årets countryfest i Sønderjylland med masser af countrymusik, dejlige mennesker, god mad og mulighed for overnatning

 

Midland SOUTH ’21 er et 1-dags musikarrangement med country, country-rock og americana.

Det hele sker lørdag d. 26. marts 2022 i Tønder Kulturhus, Schweizerhalle, så find hatten og støvlerne frem og tag med til en fantastisk fest.

 

Stærkt og dansevenligt program

På Midland SOUTH ’22 kan du se og høre nogle af Danmarks bedste bands når det gælder Country og Americana.

Programmet er:

• Twang Factor (DK)
• Bibbi & Snif m. Henrik Skriver (DK)
• Hillbilly Approved (DK)
• Kasper Buch m. band (DK)

Det er et stærkt program hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

 

Lær at danse Line Dance

Som noget nyt vil der i pausen være workshop i Line Dance. Der undervises så alle kan være med – også selvom du ikke har prøvet det før.

 

Ikke som andre musikarrangementer

Midlands arrangementer er ikke som andre musikarrangementer. Der tages udgangspunkt i den amerikanske Roots musik, og de mange beslægtede genrer. Du kan opleve country så du nærmest kan lygten lejrbålet på prærien, medrivende Americana musik og rock- og popmusik, der tvinger dig på dansegulvet, Du får det hele fra både danske og internationale artister.

Midland SOUTH er meget mere end musik. Det er også god mad og drikke, fest, gode oplevelser sammen med venner, og minder der hænger ved i mange år.

Køb billet allerede nu, mens der stadig er billetter.

 

Overnat på camping eller i hytte

Det er muligt at overnatte på Tønder Camping hvor du også kan leje en hytte. Der er også flere hoteller og vandrehjem i Tønder, så du kan sagtens overnatte der. Overnatning er ikke med i billetprisen.

Det vil nok være en god ide at reservere camping eller hytte hurtigst muligt, hvis du har planer om at overnatte der. Erfaringsmæssigt bliver der hurtigt udsolgt til denne type arrangementer.

 

Om Musikforeningen Midland

Musikforeningen Midland har til formål at udsprede kendskab til de amerikanske musikgenrer som Americana, Country, Bluegrass og Roots. Foreningen er landsdækkende, og målet er at lave arrangementer i hele Danmark. Foreningen er en nok-profit organisation, og hele overskuddet går ubeskåret til at støtte musikaktiviteter i Danmark.

Detaljer

Dato:
26 marts, 2022
Tidspunkt:
14:00
Pris:
kr345