Indlæser Begivenheder

Michael Learns To Rock – koncert

25 marts, 2022 kl. 20:00


Pris: kr325

Michael Learns To Rock – koncert

25 marts, 2022 kl. 20:00


Pris: kr325

Oplev et af Danmarks største bands optræde med alle de hits, du kender og elsker at synge med på

 

Vi garanterer en helt særlig koncertoplevelse, når legendariske Michael Learns To Rock lægger vejen forbi Schweizerhalle med en koncert dedikeret til deres mest populære album, hvor du selvfølgelig også kommer til at opleve de største hits fra resten af deres bagkatalog.

 

PLAYED ON PEPPER LIVE 2022
Played On Pepper (POP), albummet med hits som “Someday”, That’s Why…..”, “Love Will Never Lie, “How Many Hours” m.fl. var MLTRs svendeprøve, da bandet for første gang, uden indblanding fra producere og pladeselskaber, var alene om al indspilning og teknik.
Albummet vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie og ikke mindst for bandet selv. Efter det internationale gennembrud i 1993 med albummet ”Colours” indrettede MLTR et studie i et industrikvarter i Århus, som blev rammen om indspilningerne i en eksperimenterende atmosfære af leg og frihed uden andre end de 4 bandmedlemmer til at bestemme.
Sangene var alle skrevet af Jascha Richter og efter næsten 1 års arbejde i studiet, kunne de 4 bandmedlemmer præsentere hele albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over 1 million eksemplarer og hærgede blandt andet de danske hitlister i de følgende år. Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem 3 årtier.

Den levende og legende energi, som POP blev skabt af og udstråler, er netop, hvad MLTR ønsker at bringe med sig rundt til Danmarks spillesteder på den kommende Played On Pepper Live 2022 turné, hvor hele POP albummet vil blive fremført sammen med MLTRs mange andre hits.

MLTR siger: ”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk” det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt og vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.”

Detaljer

Dato:
25 marts, 2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr325