Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mens vi strikker – strikkesalon

30 oktober, 2022 kl. 14:00


Pris: kr140

Mens vi strikker – strikkesalon

30 oktober, 2022 kl. 14:00


Pris: kr140

Christiane Gjellerup Koch og Ditte Hansen inviterer til strikkesalon

 

Kom til eksklusiv live-podcast, fællesstrik og likørsmagning. Tag din veninde, mor, eller nabo med og dit strikketøj under armen, eller hvad med at invitere hele strikkeklubben.

 

Christiane Gjellerup Koch og Ditte Hansen byder på underholdning til din strikning.

 

’Mens vi strikker’ er blot et blandt mange arrangementer, som løber at stablen i weekenden den 28.-30. oktober 2022, hvor Marsker i Marsken finder sted. Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Masker i Marsken og Tønder Kommunes Biblioteker.

 

Danmarks nye Strikkefestival: Masker i Marsken

Danmarks nye strikkefestival hedder ”Masker i Marsken” og holdes for første gang den sidste weekend i oktober, nemlig den 28. – 30. oktober 2022. Omdrejningspunktet for festivalen er Masker, Marsk og Mindfulness – og under strikkefestivalen festivalen kan du besøge skønne kulturhistoriske bygninger, høre foredrag, deltage i workshops og blive dygtigere til at strikke. Under festivalen kan du også besøge kreative bazarområder med garnproducenter, strikkedesignere, det flotteste håndfarvede garn og arbejdende værksteder.

Masker i Marsken er både for nystrikkere og mere erfarne strikkere – og du kan roligt tage din ikke-strikkende partner eller veninde med, der bliver mange gode aktiviteter og oplevelser i løbet af weekenden.

Læs mere om Masker i Marsken og bestil billetter til festivalens øvrige arrangementer her:

www.maskerimarsken.dk

https://www.facebook.com/maskerimarsken

https://www.instagram.com/masker_i_marsken/

Detaljer

Dato:
30 oktober, 2022
Tidspunkt:
14:00
Pris:
kr140