Indlæser Begivenheder

Masker i Marsken: Uld er det nye rav – foredrag

oktober 25 Kl. 20:00

Pris: 295 kr.

Masker i Marsken: Uld er det nye rav – foredrag

oktober 25 Kl. 20:00

Pris: 295 kr.

Uld er det nye rav – og fællesskab er fremtiden!

Måske du har mødt fordommene om, at strik er “for gamle damer og flittige hænder”. Måske har du hørt eksperter mene, at fremtiden er digital og vi alle ender med at blive ‘de-humaniserede’ mens robotter erstatter venskaber, kærlighed mellem mennesker og fællesskab. Historiefortæller, forfatter og designer Jim Lyngvild og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø gør os klogere!

Kom med til denne helt særlige fredag aften i Masker i Marsken hvor fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, kendt fra utallige tv-programmer, er sammen med Jim Lyngvild, designer, en slags moderne viking og kendt for kompromisløse og anderledes design. De tager en forrygende snak om kreativitet, vildskab, kunstig intelligens, kvaliteten af godt garn og fællesskabet undervejs.

I løbet af aftenen bliver du både klogere på håndarbejde i vikingetiden – og hvordan AI og kunstig intelligens kommer til at give os en hånd med i fremtiden – også når det gælder håndarbejdet. De to speedtalkers kommer med garanti også til at tale om alt muligt andet – ligesom de både får gæster i strikkesalonen OG sætter os allesammen i gang med en skabende proces!

Gå IKKE glip af denne ganske særlige fredag aften i Marsken.

OBS! Du behøver ikke have et strikkefestivalsarmbånd for at få adgang til dette event.