Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Martin Nørgaard – comedy

20 september, 2019 kl. 20:00


Pris: 255 kr

Martin Nørgaard – comedy

20 september, 2019 kl. 20:00


Pris: 255 kr
AFLYST
Kære gode folk
 
Jeg har på grund af manglende salg været nødt til at aflyse det show på min Hygge Tour, som I ellers har købt billet til i Tønder den 20. september. Det er jeg rigtig ked af. Den fulde billetpris bliver selvfølgelig refunderet til det kort som billetterne er købt med
 
Men derudover, så skal det jo ikke gå ud over jer, der rent faktisk har købt billet, så hvis I stadig har lyst til at komme ind og se showet og har mulighed for at låne en bil, el-cykel, bus, scooter, luftballon eller andet transportmiddel, så vil jeg meget gerne tilbyde jer gratis adgang til et af de andre stop på touren i september/oktober. Hvis det kan lade sig gøre, så send et billede eller kopi af billetten fra Tønder til co@doceyedigital.dk + by og dato på, hvor I gerne vil have billetter til, så vil andre gode folk sørge for, at der ligger billetter klar til jer der.
 
Hyg jer og undskyld – det er ikke med min gode vilje.
 
Martin Nørgaard

 

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

For det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark – landet der har opfundet hyggen! Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor du kan hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens du lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over dine trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver stand-uppens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor vamset komisk islændersweater og lade hovedet holde fri. Så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen. Uanset hvad er der garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard er vært.

Om Martin Nørgaard:
Martin Nørgaard debuterede allerede som 18-årig og har sidenhen fået etableret sig, som et af de største navne på den danske stand-up og comedy scene hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up steder i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo shows og comedy tours.

Udover det er Martin især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu, men også fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, og podcasten “Det Dystre Skæg”, sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers.

Martin var nomineret til Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla” i 2013 og vandt den i 2014. I 2017 var Martin aktuel med sit første one man show, “Indebrændt”, som gav et befriende, sjovt og selvreflekterende bud på, om verden er helt brændt af eller om Martin selv bare er helt indebrændt.

I 2018 var Martin en del af comedy touren “Rage Against the Mainstream”, sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.

Detaljer

Dato:
20 september, 2019
Tidspunkt:
20:00
Pris:
255 kr
Begivenhed Kategori:

Sted

Tønder Kulturhus
Ribelandevej 39
Tønder, 6270 Danmark

Arrangør

DocEye Digital
Hjemmeside:
doceyedigital.dk