Indlæser Begivenheder

Malurt – Koncert

8 april, 2021 kl. 20:00


Pris: 450 kr

Malurt – Koncert

8 april, 2021 kl. 20:00


Pris: 450 kr

NY DATO: 08.04.21 (flyttet fra d. 24.09.20). Billetter gælder til ny dato.

MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror pt. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret.

MALURT har altid – og i særlig grad – været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved evt. at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT!

SuperLive-turnéen udskydes derfor til april-maj 2021. Til den tid vil alle begrænsninger forhåbentlig være fortid, så MALURT igen kan møde publikum i ægte rock-ånd.

Allerede købte billetter er gyldige til de nye koncertdatoer i 2021. Er man forhindret på de nye datoer, bedes man rette henvendelse til billetudbyderen snarest, jf. billetudbyderens anvisninger om refundering.

________________________________________________________________________________________________________________________

Det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 og besøger den legendariske Schweizerhalle i Falchens hjemby på turnéen.

40 år efter deres debutalbum tager Malurt – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en comebacktur med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse landet over i efteråret 2020.

Billetterne til forårets koncerter blev revet væk – åbningskoncerten i VEGA var udsolgt på få minutter. Der er mange, der har glædet sig til at høre Malurt sammen igen og i Tønder ved vi at Falch leverer flotte koncerter – om det er solo eller med band, på festivalen eller i Schweizerhalle.

Malurt spiller kun sammen i 2020. Efter sidste koncert i KB-Hallen kører MALURT igen bandbussen tilbage i parkeringskælderen, og mens Christian Arendt, Peter Mors og Dia Nielsen vender tilbage
til deres civile jobs, fortsætter Pete Repete sit virke på musikscenen, og Michael Falch genoptager sin blomstrende solokarriere sammen med DÉT BAND.

Kan vi blive unge igen? Næppe, men MALURT 2020 tilbyder en mulighed for at skrælle alle voksne forbehold og hæmninger af for en aften og bare være tilbage i det, der engang lignede et evigt forår.

Ståpladser i salen.

Detaljer

Dato:
8 april, 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
450 kr
Begivenhed Kategori:

Arrangører

FutureLive
Noldes Nabo