Indlæser Begivenheder

Magnus Lasse Petersen – Koncert

9 marts kl. 19:30


Pris: kr130

Magnus Lasse Petersen – Koncert

9 marts kl. 19:30


Pris: kr130

Glæd jer til en hudløs ærlig rejse igennem musikken, fra en ung og rå stemme!

 

”Roots of Mine” albummet er ikke kun et værk, der omhandler Magnus’ rødder og opvækst med ADHD, og hvad der ellers har været svært for ham, men også et ærligt og inderligt billede af de op- og nedture, der har været i hans tidlige liv. Den talentfulde sanger og sangskriver vil have sin første EP til at fortælle hans historie med sine egne ord.

 

Magnus’ musikalske udfoldelser har bragt ham igennem mange universer, der læner sig op af kærlighed til mennesker med en diagnose, og er inspireret af countrymusikken, som er et univers, han altid har holdt af.

EP’en beskriver, hvordan han, med familiens hjælp og med stor selvindsigt og selvrefleksion, er kommet godt ud på den anden side. Det handler om anerkendelse, ambitioner og kærlighed til ligesindede med samme udfordringer. Magnus har med sit tilbageblik i sin opvækst, fordybet sig i tro, håb og kærlighed, har aldrig opgivet sine drømme, og har kæmpet for det han tror på.

Nogle gange tegner musikken en dyster baggrund for fortællingen om aldrig at have passet ind, f.eks. i nummeret “Invisible”. Andre tekster omhandler et ønske om at passe på andre, “Pray for yourself”, og “Take it easy on the guy that try”.

 

Denne EP er kun begyndelsen, og Magnus fremstår som et levende lys for alle de urolige sjæle, der er bange for at stå ved deres udfordringer med ADHD.

Magnus er uden tvivl den helt nye stjerne på den danske musikscene.

 

Magnus akkompagneres af et dybt professionelt band, som tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse, der gør de inderlige tekster meget vedkommende.

Bandmedlemmerne er: Matias Fischer, Christian Horty Stenrøjl, Lucas Illanes, Rikke Egholm Ravn og Rasmus Pedersen

Detaljer

Dato:
9 marts
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr130