Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lola Jensen – foredrag

8 marts kl. 19:00


Pris: kr40

Lola Jensen – foredrag

8 marts kl. 19:00


Pris: kr40

Familien Danmarks hverdag sat på humoristisk spids

Lola Jensen har en bred erfaring omkring det, der rører sig i “Familien Danmark” netop nu. Alle forældre vil deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner. Lola Jensen giver dig ideer til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner kan blive virkeliggjort i hverdagen med små børn.

Budskaber med masser af humor

Lola Jensen formidler sine budskaber med masser af humor. Du kan forvente et foredrag, der giver dig noget at tænke over, men også en række gode råd, som er lige til at tage med hjem og afprøve.

Om Lola Jensen

Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilier de sidste 25 år og er fast tilknyttet TV2’s Go’morgen Danmark som ekspert. Sammen med sin mand har hun selv tre børn.

Foruden de mange Lola Jensen foredrag og kurser om familieliv og børneopdragelse har hun skrevet flere bøger blandt andet ”Andre folks familie” og ”Hvis lille dreng er jeg så?”, samt udgivet DVD’er om blandt andet skolebørn og teenagere. Mange kender måske også Lola Jensen fra TV3’s program ”Hjælp – vi har børn”.

Detaljer

Dato:
8 marts
Tidspunkt:
19:00
Pris:
kr40

Arrangør

Tønder Kommunes Biblioteker
Telefon:
74929840
Hjemmeside:
tbib.dk