Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lene Beier – foredrag

22 oktober, 2019 kl. 19:00


Pris: 150kr.

Lene Beier – foredrag

22 oktober, 2019 kl. 19:00


Pris: 150kr.

GI’R DU EN KOP KAFFE?
– det gør vi, når du kommer med til foredraget med Lene Beier med samme overskrift den 22. oktober 2019 i Tønder Kulturhus.

Koppen med kaffe er nærmest synonym med Lene Beiers journalistiske tilgang i de efterhånden mange TV-programmer, som hun har stået i spidsen for, hvor det for hende er alfa og omega, at man kommer helt tæt på de medvirkende – personligt, åbent og ærligt. Man skal både kunne se og mærke personerne.

I hendes foredrag “Gi’r du en kop kaffe” fortæller Lene Beier om, hvordan man laver et godt, personligt TV-program med helt almindelige personer som deltagere – herunder hvordan man kommer tæt på dem, uden det bliver grænseoverskridende.

Det er en interessant tur bag kameraet på de populære TV-programmer som Landmand søger kærlighed, Landmand jorden rundt, Beier bygger, Beier bygger have, Hjem til gården, En stor dag på godset m.fl. – krydret med sjove anekdoter fra de mange optagelser og livet på landevejen med en TV-produktion.

Lene Beier bringer også sig selv ind i foredraget – om hendes karriereskift fra relativ anonym skolelærer til kendt TV-vært.

Læs mere om det debatskabende foredrag på http://www.fof.dk/toender eller kontakt vores skoleleder på tlf. 21 66 88 58

Detaljer

Dato:
22 oktober, 2019
Tidspunkt:
19:00
Pris:
150kr.

Arrangør

FOF Tønder
Hjemmeside:
www.toender.fof.dk