Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lars Lilholt – Solo

31 oktober, 2020 kl. 20:00


Pris: 150kr

Lars Lilholt – Solo

31 oktober, 2020 kl. 20:00


Pris: 150kr

”Lars Lilholt Solo” er en nærværende, intim og musikalsk oplevelse.

Det sker ikke særlig tit at man kan opleve Lars Lilholt mutters alene på scenen, kun bevæbnet med hans tre Martinguitarer, men snart kan den kendte spillemand opleves solo på en række spillesteder.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.

Lars Lilholt ser frem til at spille i oktober, november og december, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks. sangen ”Julenat i Betlehem”, “som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.

Lilholt lover også genhør med Daltontrioens julesang ”Jul i Ingenmandsland” fra deres andet album, men derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under coronanedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.

Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.

________________________________________________________________

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂

Detaljer

Dato:
31 oktober, 2020
Tidspunkt:
20:00
Pris:
150kr