Indlæser Begivenheder

Kristian Bang Foss – foredrag

oktober 23 Kl. 19:00

Pris: 100 kr.

Kristian Bang Foss – foredrag

oktober 23 Kl. 19:00

Pris: 100 kr.

Manden der bar solen – en fortælling fra Bronzealderen

Tag med forfatter Kristian Bang Foss på en fascinerende rejse til Bronzealderens dramatiske univers i foredraget “Manden der bar solen”.

Dette dybdegående foredrag dykker ned i Bang Foss’ seneste litterære værk og udforsker de komplekse familierelationer og de ekstreme udfordringer, som karakteriserer denne enestående fortælling.

I “Manden der bar solen” følger vi den unge høvdingesøn, Raudon, hvis hjemkomst til sin fødeegn tager en uventet drejning, da kærlighed, magt og forpligtelser står i skarp kontrast. Forfatteren deler indsigt i karakterudviklingen og de indbyrdes stridigheder, der udfolder sig i et klimaks af konflikt, hvor Raudon må navigere gennem intriger, krig og komplekse familiebånd. Kristian Bang Foss udforsker også den historiske kontekst, hvor bronzeudvindingens vanskeligheder og kollapset af gamle imperier ved Middelhavet skaber en tumultagtig baggrund for Raudons kamp.

I foredraget afdækkes de historiske begivenheder, der inspirerede forfatteren til at skabe denne dybt bevægende bronzealderroman. Gennem en engageret præsentation udforsker Kristian Bang Foss temaer som krigens brutalitet, kærlighedens kompleksitet, loyalitetens prøvelser og forræderiets skyggesider. Publikum får indblik i de spinkle fortællinger, der danner grundlaget for vores civilisation, og hvordan disse temaer stadig er relevante i dag.

Kom og oplev en litterær rejse ind i Bronzealderens verden, formidlet med passion og dygtighed af forfatteren selv, Kristian Bang Foss. Et foredrag, der vil udfordre og berige jeres forståelse af fortiden, samtidig med at det kaster lys over tidløse menneskelige strabadser.