Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julie Berthelsen – Julekoncert

16 december, 2022 kl. 20:00


Pris: kr280

Julie Berthelsen – Julekoncert

16 december, 2022 kl. 20:00


Pris: kr280

Julen synges ind på smukkeste vis

 

AFLYST

Koncerten er aflyst. Vi har modtaget følgende besked fra arrangøren, FutureLive, som også har sendt beskeden direkte til alle billetindehavere pr. mail:

Kære Billetkøber

Grundet beklagelige omstændigheder er koncerten med Julie Berthelsen i Tønder Kulturhus i aften den 16. december desværre aflyst.

Du får nærmere besked om refundering i starten af næste uge.

Vi beklager meget ulejligheden og ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Venlig hilsen

FutureLive

 

Skønne Julie Berthelsen indtager den 16. december Schweizerhalle – Tønder Kulturhus for at sprede julehygge med sin smukke stemme og flotte versioner af både kendte og mindre kendte julesange.

Der bydes indenfor til en koncert, hvor julestemningen og varmen omkring julen fra hele verden, men særligt fra Danmark og ikke mindst Grønland, er i fokus. Det bliver en intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af Julies dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne”-koncerter, hvilket for hende var en juledrøm, der gik i opfyldelse. Hun formåede med sin store erfaring at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet.

Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til, at julefreden sænker sig, og til at december forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor godt vi har det. Og det trænger vi til oven på det år, vi har været igennem. Og hvem bedre til at gøre det, end smukke Julie Berthelsen?

 

Praktisk: 

Kørestols og ledsager pladser sælges via Ticketmaster på tlf. nr. 38481633. Ledsagerpladsen er gratis, dog betales gebyret.

Dørene åbner kl. 19:00.

Num. siddepladser

Evt. rest billetter sælges v/indgangen

Detaljer

Dato:
16 december, 2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr280
Begivenhed Kategori:

Arrangører

FutureLive
Noldes Nabo