Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julie Berthelsen – julekoncert

19 december, 2021 kl. 15:00


Pris: kr280

Julie Berthelsen – julekoncert

19 december, 2021 kl. 15:00


Pris: kr280

Julen synges ind på smukkeste vis

AFLYST

Skønne Julie Berthelsen indtager den 19. december Schweizerhalle – Tønder Kulturhus for at sprede julehygge med sin smukke stemme og flotte versioner af både kendte og mindre kendte julesange.

 

Der bydes indenfor til en koncert, hvor julestemningen og varmen omkring julen fra hele verden, men særligt fra Danmark og ikke mindst Grønland, er i fokus. Det bliver en intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af Julies dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne”-koncerter, hvilket for hende var en juledrøm, der gik i opfyldelse. Hun formåede med sin store erfaring at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet.

Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til, at julefreden sænker sig, og til at december forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor godt vi har det. Og det trænger vi til oven på det år, vi har været igennem. Og hvem bedre til at gøre det, end smukke Julie Berthelsen?

____________________________________________________________________________________________

COVID-19 retningslinjer: Pr. 12.11.21 skal alle gæster (15 år og opefter) medbringe gyldigt coronapas til arrangementer i Schweizerhalle.
Vi sørger for masser af håndsprit. Det er ikke nødvendigt at bære mundbind hos os.

Detaljer

Dato:
19 december, 2021
Tidspunkt:
15:00
Pris:
kr280
Begivenhed Kategori:

Arrangører

FutureLive
Noldes Nabo