Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Johnny fra Kandis – Talkshow

23 marts kl. 19:00


Pris: kr310

Johnny fra Kandis – Talkshow

23 marts kl. 19:00


Pris: kr310

Kom med ind bag facaden når Johnny ’Kandis’ Hansen fejrer sit 40-års jubilæum med musikalsk talkshow, der tager publikum med på rejsen gennem Johnny Hansens 40 år på scenen og landevejen.

 

AFLYST – billetindehavere er blevet kontaktet pr. mail.

 

Over hver tiende dansker har set den populære dokumentar ”Kandis for livet”, som blev sendt i starten af februar 2022 på DR1.

I ”Johnny fra Kandis” – et musikalsk talkshow, tager vi publikum med længere ind i Johnnys verden. Der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra tourbussen.

 

”Johnny fra Kandis” er et talkshow udover det sædvanlige.

Det er et talkshow, der styres af talkshowsværten Lukas Birch, der krydrer snakken med billeder, videoklip og musik.

Johnny synger undervejs de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

 

Med Bjørn fra ”Bjørn og okay,” som far er det ganske naturligt,  at Johnny endte med musikken, men inden han blev forsanger for Danmarks største danseorkester, nåede Johnny både at lege med tankerne om militæret, politiet og en elektrikeruddannelse.

Det hele startede i 1983, da Johnny for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller den scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

 

Men hvem er manden bag Kandis?

Hvad brænder hans hjerte for – og for hvem?

Vi har fulgt med i hans liv på godt og ondt og gennem dokumentaren hørt, hvor vigtig gruppen og Johnny har været for de mennesker, han og de berører.

Men hvad har det betydet for Johnny?

Kom med helt ind bag facaden. Oplev en ærlig, varm og humoristisk Johnny Hansen, der gennem næsten to timer guider os gennem sit liv og fortæller anekdoter fra sit lange turnerende liv på landevejen.

 

Da det er et musikalsk talkshow, er det kun siddepladser.

 

Detaljer

Dato:
23 marts
Tidspunkt:
19:00
Pris:
kr310
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Plead
Hjemmeside:
https://plead.dk/