Indlæser Begivenheder

Jesper Vollmer – foredrag

5 maj kl. 19:00


Pris: kr75

Jesper Vollmer – foredrag

5 maj kl. 19:00


Pris: kr75

Hør Jespers fortælling om, hvordan han blev førstegangsiværksætter med et invaliderende traume som følgesvend.

NY DATO – udsat fra d. 26.01.22 – billetter gælder til ny dato

Midt i opstarten af sin nye virksomhed i 2015 bliver Jesper Vollmer ramt af en kæmpe bølge under et hovedspring i Thailand. Han brækker nakken og ligger indlagt i seks måneder til genoptræning på Center for Rygmarvskader i Hornbæk.

På trods af ulykken blev samtlige punkter i den 3-års plan, der var lagt for Jespers nye virksomhed, opfyldt til punkt og prikke. Mange tror, at ulykken var årsagen til karriereskiftet fra Kongehuset, men få kender sandheden.

Jesper Vollmer udkom i oktober 2021 med kogebogen Klub Vollmer – den levende kogebog. Det vil til arrangementet være muligt købe bogen af Jefsen Bog & Idé, samt få den signeret af Jesper.

 

Smag på marsken – lokale iværksættere
Dørene åbner kl. 18. Her vil Vores Marsk stå klar med salg af drikkevarer og søde sager fra lokale producenter. Drikkevarerne kan både tages med hjem eller nydes under foredraget. Som indledning til foredraget vil de to lokale iværksættere, Dirk Andresen og Morten Riis, fortælle om deres personlige iværksætterrejse. Dirk Andresen er indehaver af butikken Glaskunsten på Tønder gågade, og Morten Riis er stifter af Vadehavets Oplevelser, der tilbyder unikke natur-, kultur- og madoplevelser.

 

Om foredragsholderen
Jesper Vollmer var i 10 år køkkenchef i Kongehuset, og i 2015 sprang han ud som iværksætter, da han startede virksomheden RÅ, der er et koncepthus på Bornholm. Jesper har været med i flere sæsoner af DR 1’s programserie ”Spis og Spar”, hvor han hjælper familier til at leve bedre, sundere og billigere. Han er derudover en fast del af Go’ Morgen Danmarks hold af kokke på TV2.

Detaljer

Dato:
5 maj
Tidspunkt:
19:00
Pris:
kr75