Indlæser Begivenheder

J-Dag: The Glam og DJ – Fest

4 november kl. 18:30


Pris: kr130 – kr280

J-Dag: The Glam og DJ – Fest

4 november kl. 18:30


Pris: kr130 – kr280

I år skal J-dag fejres med en kæmpe fest med god musik, lækker mad og fantastisk stemning!

 

Glæd dig til en aften med sublime gengivelser af nogle af de bedste hits fra glamrocken, stort tag-selv-bord fra Højer Pølser og DJ, der spiller op til dans.

Invitér din bedre halvdel, din nabo, jagtkammeraterne eller hele arbejdspladsen med til en fejring af juleøllens ankomst, som bliver meget mere festlig end sædvanligt!

 

Om THE GLAM: 

THE GLAM elsker den dekadente og hårdtslående rocksang, vi nyder glamrockens attituder og evnen til at gi den gas, der er bare fest hver gang THE GLAM går på scenen, om det er en klubscene eller en festival…THE GLAM garantere oplevelsen, men når det kommer til sangene, så går vi lidt dybere i arkiverne, men aldrig på kompromis med kvaliteten og showet.

Glamrock?  – en lidt udefinerlig størrelse, oprindeligt er det den periode i 70’erne hvor mænd gik i glimmertøj og platoutsko og hvor lidt maskulint make-up ikke var af vejen…..”and we love it”.

Er du til sange som…Ballroom Blitz – The Boys Are Back In Town – Roll on down the Highway – We Are The Champions – Far far away – Mr. Blue Sky – Hold The Line – Since You Been Gone – Get it on – I can do it – Does your mother know – I want you to want me  så er du til THE GLAM.

 

Aftenens Program: 

Kl.17.30 Dørerne åbner
Kl.18.30 Ta-selv-bord – pølsebord fra Højer Pølser
Kl.20.30 Dørerne åbner for ikke spisende gæster
Kl.21.00 Live koncert med THE GLAM
Kl. ? DJ Agerbæk
Kl.01.00 Tak for i aften

 

Billetpriser: 

Billetpris for musik og pølsebord kr.280 + gebyr
Billetpris for musik fra kl. 20.30 kr.130 + gebyr

Detaljer

Dato:
4 november
Tidspunkt:
18:30
Pris:
kr130 – kr280