Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Huxi Bach – comedy

21 oktober kl. 19:00


Pris: 310kr

Huxi Bach – comedy

21 oktober kl. 19:00


Pris: 310kr

FLYTTET TIL SØNDERBORGHUS D. 21.11.20 KL. 19. Billetter gælder til nyt sted og ny dato.

Besked fra Ticketmaster:

Kære fan

Dette arrangement bliver flyttet.

Arrangøren har kontaktet os for at informere os om, at følgende arrangement HUXI BACH – Nye Tider den. 21-10-2020 bliver flyttet til en ny dato og derfor ikke vil finde sted på den oprindelige dato.

Den nye dato for arrangementet er 21-11-2020 kl. 19.00 i Sønderborghus, Sønderborg.  Dine billetter vil være gyldige til den nye dato i Sønderborg.

For refundering:

– Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 20 oktober 2020  ved at klikke <a href=”https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598” target=”_blank”><b>HER.</b></a>

For refundering:

– Har du udfyldt refunderingsformularen, og er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter, vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

– Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter <a href=”https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000130313” target=”_blank”>her.</a> Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.

-Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter <a href=”https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000130313” target=”_blank”>her.</a> Du bedes oplyse ordrenummeret samt det reg. og kontonummer, du ønsker beløbet overført til.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Bedste hilsner

Ticketmaster Danmark

Tlf. 38481630 (mandag-fredag kl. 10-14)

 

”Nye Tider” har premiere i efteråret 2020. Showet er Huxi Bachs femte landsdækkende onemanshow og der er nok at tage fat på.

Det er nye tider for Huxi Bach. Han har fået tvillinger, og livet har ændret sig radikalt. Alt er nyt og alt er forvirrende.

Hvordan får man startet to børn på den rigtige måde? Hvordan undgår man at de bliver psykopater? Og hvad med deres kønsidentitet? Skal de være drenge eller piger eller en af de andre 74 kønsidentiteter, der efterhånden findes. Og kan man egentlig skrive en kærlighedssang til en omnikønnet?

Samtidig er det som om hele samfundet opfører sig mere og mere bizart.

Bankerne snyder og svindler uden at nogen gør noget.

Pengene fosser stadig ud af SKAT.

Og så kom coronavirus. Og med den, hamstring af toiletpapir og folk, der begyndte at stjæle håndsprit på hospitalerne.

Og i øvrigt har Huxi en mistanke om, at hans kone begår økonomisk kriminalitet.

Det er virkelig nye tider for Huxi Bach.

Om Huxi Bach

Huxi Bach startede sin karriere som vært på ungdomsprogrammet Boogie i 2002.

I 2005 fik han for alvor blod på tanden med den politiske satire, som reporter på DR2s talkshow Clement Direkte. Derefter skiftede han til radio og arbejdede videre med den samfundsaktuelle satire i bl.a. Den Løse Kanon på P3, med Karen Thisted. Makkerparret vandt radioprisen ”Den Gyldne Mikrofon” i 2010.

I 2012 stod Huxi Bach på scenen med sit første onemanshow ”Huxis Bachs Store Kærlighed”,  i 2014 fulgte showet ”HJÆLP” og i 2016 kom showet ”Valg”. Senest – i 2017 – landede showet ”Ind Til Benet”.

Sideløbende har Huxi siden 2013 været vært på radioprogrammet/podcasten ”Det Gode Gamle Folketing”.

På TV-fronten er det blevet til flere serier med Jan Gintberg ”Må Vi Komme Med?” – og serien om det amerikanske valg i 2016 ”Do It Like Denmark”.

Senest i 2019 har Huxi Bach siddet ved roret på DR2s satireprogram ”Ugen Plus Det Løse”.

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂

Detaljer

Dato:
21 oktober
Tidspunkt:
19:00
Pris:
310kr
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tajmer.dk
Hjemmeside:
www.tajmer.dk