Indlæser Begivenheder

Dreamers’ Circus with special guest – Julekoncert

15 december kl. 20:00


Pris: kr250

Dreamers’ Circus with special guest – Julekoncert

15 december kl. 20:00


Pris: kr250

Kom i julestemning med et af Danmarks dygtigste bands

 

Er der et mere ambitiøst og opfindsomt akustisk band i den nordiske musikalske sfære end Dreamers’ Circus? Trioen blev dannet efter en live jam-session i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios lyd er baseret på virtuos og brændende musikalsk evne på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

Dreamers’ Circus har en lang tradition for at skabe smukke julekoncerter, og i december vil de mødes med en helt speciel gæst for at præsentere et sæsonbestemt show med magisk musik.

 

De udforsker utrætteligt nye udfordringer både for sig selv og deres publikum, og Dreamers’ Circus trækker på deres solide baggrunde i traditionel- og rootsmusik til at præsentere en genreudvidende sammensmeltning af folkemusikkens følsomhed, jazzens improvisation og den klassiske musiks kompleksitet, der udtrykkes gennem en åbenhed overfor populære musikalske indflydelser. Resultatet er en musik, der afgjort er moderne samt rytmisk og melodisk fængslende.

Siden de blev dannet har de stadfæstet sig selv blandt Danmarks førende ensembler, hvilket fremgår af deres nylige anerkendelse fra Statens Kunstfond som ”Special Ensemble”. Et travlt turnéprogram i Europa, USA og Japan har vist Dreamers’ Circus fremtræde som internationale musiske ambassadører for nordisk og dansk musik.

 

En koncert med Dreamers’ Circus er din chance for at fange et band, hvis optræden afspejler de elementer, der antydes af navnet – magi, leg, akrobatisk kreativitet, sjov, færdigheder og fantasi.

Detaljer

Dato:
15 december
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr250

Arrangør

Hagges Musikpub