Indlæser Begivenheder

De tre musketerer – teater

27 april kl. 19:30


Pris: 135kr – 210kr

De tre musketerer – teater

27 april kl. 19:30


Pris: 135kr – 210kr

De tre Musketerer en for alle, alle for en …. og tre for en tier. Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte.

Alexandre Dumas’ klassiske fortælling “De tre Musketerer” rummer det hele. De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af “De tre Musketerer” tilsættes i vanlig Figaros-stil kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

 

Caféopstilling.

Mulighed for tilkøb af Teaterbuffet til 160 kr. pr. næse. Serveres i salen ved caféborde fra kl. 18.15.

Billetter til buffet: https://teatersyd.billetten.dk/index/chooseprice/showid/228832/type/1?

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂

Detaljer

Dato:
27 april
Tidspunkt:
19:30
Pris:
135kr – 210kr

Arrangør

Tønder Teaterforening
Hjemmeside:
teatersyd.dk