Indlæser Begivenheder

De Smukke Unge Mennesker – koncert

9 marts, 2024 kl. 20:00


Pris: kr260

De Smukke Unge Mennesker – koncert

9 marts, 2024 kl. 20:00


Pris: kr260

Bord & Stol præsenterer: “De Smukke Unge Mennesker” med Anders Munch & Broderskabet, der støtter op om socialt udsatte børn og unge – Vær med til at gøre en forskel og få samtidig en god aften med Kim Larsens sange

 

Foreningen Bord & Stol afholder støttekoncerten – ”De Smukke Unge Mennesker”, der har til formål at få socialt udsatte børn ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab, skabe kammeratskaber og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv.

 

Fester vi stadig MIDT OM NATTEN i RABALDERSTRÆDE til den lyse morgen til tonerne af HVIS DIN FAR GI’R DIG LOV? Og mon FRU SAUTERNE er gået hjem med en anden?
Sammen kan vi også synge PAPIRSKLIP, eller skal det være endnu en perle som PIANOMAND?.
Dette er blot få, af de UTALLIGE hits, Danmarks Spillemand nr. 1 Kim Larsen har skrevet gennem 5 årtier.

De fleste har med garanti deres helt egen Kim Larsen favoritsang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, sange der blev præsenteret for ens børn eller minder om de kære, der ikke er her mere – uanset hvilken sang, der er din yndlings Kim Larsen-sang, så er der denne aften garanti for fællessang og pragtfuld stemning

Kim Larsen kunne noget helt enestående. Han kunne samle dig og mig. Hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed – hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle.

 

25% af billetindtægterne går ubeskåret til NOLDES NABO til formål,
der tilgodeser socialt udsatte b
ørn og unge.

 

Lidt Fakta om Anders Munch & Broderskabet
Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen- og Gasolin-show siden 1995, og festen fortsætter. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, til koncerter I hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

 

Om Foreningen Bord & Stol

Foreningen Bord & Stol arbejder for at forbedre forholdene for landets udsatte og psykisk sårbare og deres pårørende samt forebygge, at børn og unge bliver ramt af mentale problemer. Bord & Stol blev etableret i 2022 og har allerede nu etableret samarbejde med Det Sociale Netværk, stiftet i 2009 af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der nu er protektor for Det Sociale Netværk.

Bord & Stol arrangerer en række koncerter og arrangementer, der primært har til formål at samle økonomiske midler ind til aktive foreninger, der hjælper udsatte børn, unge og voksne samt ensomme ældre.

Bord & Stol står også bag initiativerne ”Det Er En Kold Tid” og ”Kære Larsen”, der yder økonomisk bidrag til Det Sociale Netværk, og alene i 2023 afholdes der indtil videre 70 koncerter i hele landet med dette formål.