Indlæser Begivenheder

Daniel Rye – Nærmest fri

november 7 Kl. 19:00

Pris: 299 – 349 kr.

Daniel Rye – Nærmest fri

november 7 Kl. 19:00

Pris: 299 – 349 kr.

Sad du også på kanten af stolen, da du hørte Daniel Ryes både forfærdelige og gribende fortælling om sit fangenskab hos Islamisk Stat? Nu fortæller Daniel fortsættelsen af sin historie.

I sommeren sidste år stod Daniel Rye igen ansigt til ansigt med en af de fangevogtere og torturbødler, som gjorde hans tid som gidsel til et helvede. To medlemmer af den gruppe brutale terrorister sad for retten i USA. Anklaget for blandt andet kidnapning, tortur, mishandling og henrettelsen af flere gidsler. Og her var Daniel et af kronvidnerne.

Der er gået godt ni år, siden Daniel kom hjem fra sin skæbnesvangre rejse til Syrien, og den overståede retssag markerede et slags punktum. Derfor er Daniel nu klar til at åbne yderligere op og ærligt fortælle om sin voldsomme og svære kamp for at bevare sig selv og for at få et normalt liv efter 398 dage i fangenskab. Daniel kommer omkring tiden lige efter sin frigivelse, men også årene efter, med afhøringer hos efterretningstjenester og besøg hos sine medfangers efterladte.

I september 2023 udkom bogen ”Nærmest fri – min vej ud af mørket”, fortsættelsen på Daniels historie fortalt af ham selv.

Daniel Rye har i sine tidligere gribende foredrag vist sig som en fremragende formidler og fortæller.

Start kl. 19.00, dørene åbner kl. 18.00