Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Drummers – The Grand Tour – trommeshow

5 marts kl. 20:00


Pris: 324kr.

Copenhagen Drummers – The Grand Tour – trommeshow

5 marts kl. 20:00


Pris: 324kr.

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til deres shows, som både anmeldere og publikum har taget fantastisk godt imod med ord som ‘energifyldt, medrivende, overraskende, fabelagtigt og imponerende’.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, og med deres nyeste show THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.
Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor.
Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers’ THE GRAND TOUR rammer Tønder Kulturhus.

Detaljer

Dato:
5 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
324kr.