Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blake & Ann-Mette Elten – koncert

18 marts kl. 20:00


Pris: 315kr

Blake & Ann-Mette Elten – koncert

18 marts kl. 20:00


Pris: 315kr

AFLYST PÅ GRUND AF CORONAVIRUS

Billetkøbere får automatisk penge retur gennem billetsystemet (nembillet.dk).

 

Perfect harmonies – A Classical Journey

I foråret 2020 venter der en helt særlig og fantastisk oplevelse, når Englands absolut førende vokal-gruppe, Blake, sammen med Ann-Mette Elten gæster danske kirker og koncerthuse.

Efter 25 år som forsanger i På Slaget 12 tog Ann-Mette i 2012 et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store sange fra det klassiske repertoire. Albummet blev indspillet med Prag-Philharmonikerne i Rudolfinum-koncertsalen i Prag og indeholder arier og sange af blandt andre Puccini, Schubert, Offenbach, Verdi og Dvorak. Det udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

”Blake” der består af Ollie Baines, Stephen Bowman & Humphrey Berney har tidligt i deres karriere været på turne i Danmark sammen med Thomas Eje & Lene Siel. Dette kort efter, de vandt en UK Grammy for bedste klassiske album. Her tog de publikum med storm – en stemmeharmoni uden sammenligning samt charme og talent, der tager pusten fra publikum.

”Blake” har mere end 150 TV-optrædender bag sig, og har ved flere lejligheder optrådt med blandt andre Dame Shirley Bassey & Katherine Jenkins. Gruppen har desuden også gentagne gange været inviteret til at optræde ved begivenheder med deltagelse af det engelske kongehus. I Danmark har vi også tidligere kunnet nyde disse fantastiske herrer på DR´s Store Juleshow.

Forvent at blive blæst omkuld af Blake, når de synger store operaklassikere som f.eks. ”Nessun Dorma”, samt velkendte hits fra musical og filmverdenen, og nyd Ann-Mette Elten synge store klassiskesange som ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria” med en så følelsesfuld indlevelse, at man nærmest føler sig hensat til koncerter med de helt store internationale stjerner gennem tiden. Og oplev endelig Blake og Ann-Mette Elten forene stemmerne, når de sammen giver nyt liv til flere store klassikere.

Detaljer

Dato:
18 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
315kr
Begivenhed Kategori: