Indlæser Begivenheder

Bagger & Feldthaus taber masken – Strikkeforedrag

28 oktober kl. 19:00


Pris: kr275

Bagger & Feldthaus taber masken – Strikkeforedrag

28 oktober kl. 19:00


Pris: kr275

Bagger og Feldthaus taber masken – et strikkeforedrag!

Tag strikketøjet under armen og glæd dig til en hyggelig og underholdende aften i selskab strikkeikonet Lærke Bagger og Danmarks sjoveste livsstilskommentator Christine Feldthaus i Schweizerhalle i Tønder.
Lærke og Christine vender strik, tendenser og hvordan strik bidrager til et godt liv – med en humoristisk og ærlig tilgang. Undervejs udlodder de et par eksemplarer af Lærkes bog ”Strik”, som lå på bestsellerlisterne allerede før udgivelsen. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til de to kloge damer.

 

Om Lærke Bagger og Christine Feldthaus
Lærke Bagger er en af Danmarks dygtigste strikdesignere. Hun har en del af æren for, at strik igen er blevet populært blandt såvel unge som gamle. Lærke Bagger gør op med forestillingen om det perfekte menneske og den perfekt strikkede sweater.
Christine Feldthaus er livsstilskommentator og kendt fra en række tv-programmer på DR, blandt andet ”Kender du typen” og ”Gæsten og Hesten”. Med sit store humør og umiddelbarhed er hun altid garant for god underholdning.

 

’Bagger og Feldthaus taber masken’ er blot et blandt mange arrangementer, som løber at stablen i weekenden den 28.-30. oktober 2022, hvor Marsker i Marsken finder sted.

 

Danmarks nye Strikkefestival: Masker i Marsken

Danmarks nye strikkefestival hedder ”Masker i Marsken” og holdes for første gang den sidste weekend i oktober, nemlig den 28. – 30. oktober 2022. Omdrejningspunktet for festivalen er Masker, Marsk og Mindfulness – og under strikkefestivalen festivalen kan du besøge skønne kulturhistoriske bygninger, høre foredrag, deltage i workshops og blive dygtigere til at strikke. Under festivalen kan du også besøge kreative bazarområder med garnproducenter, strikkedesignere, det flotteste håndfarvede garn og arbejdende værksteder.

Masker i Marsken er både for nystrikkere og mere erfarne strikkere – og du kan roligt tage din ikke-strikkende partner eller veninde med, der bliver mange gode aktiviteter og oplevelser i løbet af weekenden.

Læs mere om Masker i Marsken og bestil billetter til festivalens øvrige arrangementer her:

www.maskerimarsken.dk

https://www.facebook.com/maskerimarsken

https://www.instagram.com/masker_i_marsken/

Detaljer

Dato:
28 oktober
Tidspunkt:
19:00
Pris:
kr275