Indlæser Begivenheder

Anne Dorte Michelsen – solo

4 september kl. 19:30


Pris: 220 kr

Anne Dorte Michelsen – solo

4 september kl. 19:30


Pris: 220 kr

Mange kender hende fra Tøsedrengene og fra hendes populære soloalbums fra 90’erne. Anne Dorte Michelsen har sat sit helt personlige præg på dansk musikliv i flere årtier og er en af Danmarks kendteste kvindelige sangere og sangskrivere. Hun er blevet kaldt “Hverdagens blide besynger”, men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter spænder fra nænsom inderlighed til ”fuld fart frem”.

Solokoncerten indeholder Tøsedrengenes store pophits, Venter på Fars humoristiske sange og solokarrierens både eftertænksomme og temperamentsfulde kompositioner. Anne Dortes sange er aldrig stivnet, men har skiftet retning – fra pop til ballader, fra melankoli til humor og tilbage igen.

Du vil sikkert kunne synge med på “Bruge og bruges”, “Indianer”, “Jeg har lagt mine våben” eller nogle af de andre kendte sange, som Anne Dorte Michelsen har skrevet.

Den danske forfatter Dorthe Nors skrev i anledning af udgivelsen af Anne Dorte Michelsens seneste album:
“Det er enkle sange, sange uden ironi og manerer, og båret af et ønske om at møde nogen. Finere kan det næsten ikke være, og det er ikke tilfældigt at de fleste danskere kender Anne Dorte Michelsens sange – og kan, og vil, synge med. Sangene vil én noget, og rækker melodisk ud efter en, og så pludselig står man der i sit køkken og synger med på omkvæd om savn og lykke midt i livet. Det er et sjældent og fint møde, modent og nøgent. Og så dette: At få det svære til at virke let er den vanskeligste kunst af alle. Anne Dorte Michelsen er en mester i den.”

Detaljer

Dato:
4 september
Tidspunkt:
19:30
Pris:
220 kr