Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anette Prehn – foredrag

14 januar kl. 19:00


Pris: kr259 – kr309

Anette Prehn – foredrag

14 januar kl. 19:00


Pris: kr259 – kr309

AFLYST GRUNDET GÆLDENDE RESTRIKTIONER

Alle spørgsmål vedr. refundering bedes henvendt til Tikko. De kan kontaktes mandag til torsdag kl. 10:00 – 14:00 på tlf.: 88 775 770 eller via kontaktformularen på deres hjemmeside: www.tikko.dk

Oplever du også, at dit barn går i baglås og synes, at læringsrejsen tit er svær? Savner du inspiration til at styrke dit barns livsmod og indre ro?

Noget af det kærligste, du kan gøre overfor dit barn, er at forstå, hvad der foregår i dets hjerne. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med kvinden bag bestseller-bogserierne HJERNESMART og HJERNEVENNER, Anette Prehn.

Anette formidler så hjertevarmt og jordnært, at du føler dig god nok som forælder og samtidig inspireret til at “gå på nye stier” sammen med din familie.

Foredraget viser betydningen af at:

  • få hjernen som en “holdkammerat”, når ny læring og svære situationer driller
  • styrke børns livsmod og indre ro gennem en alsidig stimulation af sanserne
  • tage et kærligt lederskab som forælder, med hjernens spilleregler in mente

Alt hvad vores børn gør i hverdagen – og ikke mindst hvad de er stoppet med at gøre, fordi skærmene fylder så meget – skaber ringe i vandet af betydning for deres trivsel og mentale sundhed.

Foredraget er både relevant for forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge.

Vi glæder os til en inspirerende aften!

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂

Detaljer

Dato:
14 januar
Tidspunkt:
19:00
Pris:
kr259 – kr309
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tikko
Hjemmeside:
www.tikko.dk