Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Taylor

3 oktober, 2019 kl. 20:00


Pris: 150 kr

Allan Taylor

3 oktober, 2019 kl. 20:00


Pris: 150 kr

AFLYST PGA SYGDOM. Allan Taylor aflyser alle koncerter i 2019. Vi sender de bedste tanker og håber at kunne præsentere Taylor i Schweizerhalle en anden gang. Købte billetter refunderes automatisk.

Allan Taylor har en særlig tilknytning til Tønder. Han har optrådt på festivalen igennem mange år og så er han Jacob Dinesens store forbillede som sangskriver. Ved Tønder Festivalen 2018 spillede de en koncert sammen i Visemøllen.

Nu er der mulighed for at opleve Allan Taylor spille koncert i Schweizerhalle.

Taylor begyndte allerede som teenager at optræde i de lokale folk-klubber i hjembyen Brighton. Efter endt erhvervsuddannelse forlod han byen og blev i 1966 professionel musiker. I 1980’erne kom han til Tønder Festival på opfordring af Alex Campbell, og har siden besøgt Danmark hvert år. Han har spillet på store scener som Roskilde Festival og små scener på festivaller og i klubber og spillesteder. Allan Taylor er stadig aktiv som musiker og rejser næsten hele året. Han optræder regelmæssigt på danske festivaller, især Tønder FestivalStrib Vinterfestival og Skagen Festival, som bruger hans sang It’s Good To See You som signatursang.

Allan Taylor regnes for at være “sangskrivernes sangskriver”.

 

Detaljer

Dato:
3 oktober, 2019
Tidspunkt:
20:00
Pris:
150 kr
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Noldes Nabo
Hjemmeside:
Noldesnabo.dk

Andet

KØB BILLET HER
http://www.billetten.dk/event/77151