Huxi Bach Show – ind til benet

Tønder Kulturhus Ribelandevej 39, Tønder, Danmark

Huxi Bach kommer igen til Tønder. Han er her til Festivalen, han er her til DMA Folk og nu kommer han i Schweizerhalle med sit nye show: Ind til benet!. Her vil han ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han så at komme i sit nye one-man show.

Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: save den gren over man selv sidder på! Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. For ellers kommer vi ingen vegne. Huxi har igen taget guitaren med - for alting går lidt lettere med en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par lysbilleder op. Huxi Bachs fjerde one-man show. Med sig i bagagen har han de tre anmelderroste shows: "Ind til Benet"Huxi Bachs Store Kærlighed" (2012) "HJÆLP" (2014) og senest "VALG" (2016).

280 kr

Tobias Dybvad

Tønder Kulturhus Ribelandevej 39, Tønder, Danmark

Tobias Dybvad: ”Fasser Partner" - et show om jagten på kærligheden.

Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af.

Nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show! Tobias: "Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort".

Vi glæder os til at få besøg i Schweizerhalle af en komiker fra øverste hylde - Tønder, gør klar til Tobias Dybvad!

275 kr